Зъбят се на Евросъюза

 (1 коментар)


Зъбят се на Евросъюза Одринският валия Дурсун Али Шахин

Областният управител на Одрин Дурсун Али Шахин реагира остро на телената ограда, която България постави на границата заради наплива от бежанци, пишат турските медии. Дори обикновените комшии си оставят отворена врата, казва той.

В резултат на агресивната политика на Анкара спрямо Сирия и Европа не само се появи средновековното зло „Ислямска държава“, но и Турция се наводни с бежанци.Турците все повече недоволстват срещу тези пришълци, властите все по-грубо ги изтласкват към Гърция и България. Сега чрез този Шахин властите се зъбят на ЕС, защото засега не ги приема.

За да им угодят, Борисов и гербаджиите нарочно не завършваха оградата, уверявайки при това българите и Брюксел, че южната граница на ЕС е надеждно прикрита. Междувременно у нас нахлуха поне петнадесетина хиляди незаконни емигранти, значителна част от които дори не са сирийци, а афганци, иракчани и и различни африканци.

Сред тях и прикрити терористи, членове на семействата на разбойници от халифата и другаде. На този фон лицемерието на областния управител на Одрин е чистопробно лицемерие. Отворени врати между България и Турция има достатъчно, наричат се КПП-та.

Коментари
2015-04-22 12:41:56 От: Ставри

Борисов и държавната ни глава имат толкова тежки грехове спрямо нацията, че и за тях ми става жал понякога. Ще има много да плащат

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот