Затвориха скандалния полицейски форум


Затвориха скандалния полицейски форум Снимка: actualno.com

Полицейският форум на сайта http://policebg.free.bg/ е затворен от деня на "голямото пушене" пред МВР, установи проверка на ЕКСПРЕС.БГ,

 

 

според последното съобщение в него, публикувано в деня на мълчаливия протест в 11.31 часа, гласи, че той е в генерална профилактика. Администраторът обяснява, че причина за това е невъзможността за поддръжка на форума.

 

"За две години форумът събра едва 70 потребителя. Последните 2 седмици,той се разрасна дотолкова, че подръжката му стана невъзможна. Естеството на темите изисква денонощна напълно професионална подръжка, с която да бъдат съблюдавани те. Появиха се много атаки от неформални младежки формации,сипещи обиди и хули към МВР и неговите служители.

Обявеното във т.н. "Вътрешен форум","Пушене на цигара", или "Мълчалив протест", се прехвърли тук, което определено не е самоцел на настоящия и за това се изискват дълбоки професионални познания.

Не е по силите само на двама модератори, да отсяват истинските професионални проблеми на служителите със тези, целящи разногласия и откровена манипулация и конфронтация", обяснява администраторът. В съобщението му се уточнява, че с малко изключения, всички теми и мнения са запазени. "Те ще бъдат внимателно прегледани, като разбира се ще се включат и модераторите. Поради тези причини,на този етап форума преустановява дейноста си!", пише още администраторът и добавя: "Надявам се, че са поставени поне основите на създаването на един напълно професионален форум, с професионална поддръжка,от който е видно,че имаме нужда.
Вярвам, че в тази насока ще помисли и Националният полицейски синдикат!

Благодаря на двамата, ентусиазирани и непознати за мен колеги, които почти денонощно, през почивните си дни, съблюдаваха за добрият тон. Искам отново да уверя всички служители,че решението не е взето под какъвто и да е било натиск," завършва администраторът.

 

Във форума в момента могат да се прочетат само обобщените искания на полицаите и имената на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебния им дълг. Няма достъп до актуалните през последните дни теми, в които се обсъждаха проблемите на полицаите - от липсата на униформи до търсенето на спонсори за кламери, химикалки и хартия. Не могат да бъдат прочетени и темите "Неудобни въпроси към министър Миков" и "Най-слабият министър през прехода".

 

 

 

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот