Юдеинът Танев се развихря

 (1 коментар)


Юдеинът Танев се развихря

От следващата учебна година Софийският университет ще предлага нова бакалавърска специалност – хебраистика, научаваме от News.Bg. Щели да подготвят специалисти, вещи по близкоизточния регион и израелския народ.

След  тази бакалавърска операция на ректора-юдеин и просветен министър-юдеин Свети Климент  Охридски и братята-дарители Евлоги и Христо Георгиеви ще се обърнат в гробовете си. Имат си шаломстващите у нас еврейски университет, да си уреждат хебраистиката в НБУ!

Цъфнала и вързала българистиката у нас, та до такива специалисти опряхме! Обаче директорът на „Центъра за еврейски изследвания“ към Философския факултет на СУ проф. Тодор Танев мирен не стои, бърза да се възползва от министерския си пост и да уреди своите с чужди на България позиции. Но стадо без кучета това го сполетява

Коментари
2015-04-02 23:26:21 От: Княз Войвода

Защо не може да се коментира този ваш пост??? - http://bolgari.net/sad09_09_1944g____godishnina_ot_dyrzhavniia_prevrat-e-527.html, за девети септември... сигурно знаете колко лъжи сте написали и не искате да ви разкритикуват... Позор!!!

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот