Унизително шушумигарство


Унизително шушумигарство

В маса държави в началото се радвахме, че е дошла демокрацията, но всъщност демокрацията не дойде, а дойдоха главорези ", смята българският премиер. Където мина Арабската пролет, се разсипаха държавитe, четем в News.Bg.

Недостойно е да си политик в колониална администрация, често се налага да си плюеш на сурата и да си кривиш душата с изричането на полуистини и чисти лъжи. Борисов втори мандат се гърчи в унизителното шушумигарство, което неизбежно ерозира психиката му. Ето и сега е забъркал гозба от три истини, две лъжи и четири премълчавания.

А всичко му е ясно за „Арабските пролети“! Още от самото начало на „запролетяването“  му е ясно. През март 2011 г. по ТВ7 много правилно  нарече авантюра военните действия на съюзниците в Либия и се изказа доста критично към операцията "Зората на Одисей", дори настоя България да пази неутралитет. Но бързо се обърна наопаки, притисна го яко хегемонът.

И сега забравя за авантюрата, въобще не споделя кои са я организирали и предприели, кои разкарват и сега главорезите от страна в страна, където носят „демокрация и онези ценности“. Не вчера е осъзнал опасностите от емигрантската вълна, но упорито не позволява да се изгради здрава защита от нашествениците. Отблъскващо лицемерие, но друго няма.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот