Търсят се най-изявените млади личности на България за 2017 г


Търсят се най-изявените млади личности на България за 2017 г

Номинациите ще се приемат до 23:59 ч. на 15 март т. г.

Международната младежка камара-България (Junior Chamber International Bulgaria - JCI Bulgaria) търси десетте най-изявени млади личности на България за 2017 г.

Номинациите се събират за трета поредна година у нас в рамките на световноизвестния проект The Outstanding Young Persons – TOYP („Най-изявените млади личности”).

Проектът цели всяка година да бъдат отличавани млади хора, които изпъкват с качествата си в избраните от тях професионални области на развитие и които могат да послужат за пример на младите хора по света.

Номинациите ще се приемат до 23:59 ч. на 15 март 2017 г. чрез попълване на електронен формуляр на интернет страницата на програмата: http://toyp.jci.bg/.

Номинираните трябва да са млади мъже и жени на възраст между 18 и 40 г., които притежават българско гражданство, и които имат доказани постижения в една от десетте категории:

-Бизнес, икономика и/или предприемачество;

-Политически, правни и/или държавни въпроси;

-Академично лидерство и/или постижение;

-Културно постижение;

-Морално лидерство и/или защита на околната среда;

-Принос към децата, световния мир и/или правата на човека;

-Хуманитарно и/или доброволческо лидерство;

-Наука и/или технологично развитие;

-Личностно развитие и/или постижение;

-Иновация в медицината.

Номинациите ще бъдат проверявани за достоверност и съвпадение с изискванията от екипа на JCI и след това одобрените номинации ще бъдат оценявани от специално подбрано жури.

Отличените бележити, преуспели и амбициозни млади хора със значителен принос за обществото в България, ще получат своите призове на официална церемония в средата на годината. 

Десетимата победители ще бъдат номинирани за международната програма TOYP, като така ще получат шанса да се наредят сред 10-те най-изявени млади личности на света за 2017 г.

Основите на отличията TOYP са поставени в САЩ през далечната 1938 г. като през годините преминават през редица трансформации. От 1983 г. те започват да се провеждат и в други държави, където има представителства на JCI.

С отличието през годините са удостоени личности като Елвис Пресли, Джеки Чан, Джон Кенеди, Хенри Кисинджър и пр.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот