Той постоянно е във "Филм сити"


Той постоянно е във

България води Косово по пътя на европейската интеграция.Страната ни тук е лидер,заяви Плевнелиев на среща с български военнослужещи в базата "Филм сити", в Прищина.Народът на Косово се отнасял с огромно доверие към тях - "Гласове"

Интересно название има мястото в Прищина, където държавната ни глава е изтропала горните съждения. Той май постоянно е в някакъв  свой „Филм сити“, където си съчинява грандиозни сценарии със свое героично участие и така си живее от филм към филм. За косоварите -  военнослужещите, пред които е бърборил Плевнелиев, не са българи, а натовци.

Във филма, който Плевнелиев си върти в главата, може и да върви на талази доверие и уважение към тези българи, но в реалния живот такива неща там не се срещат. Иначе щяха да му организират многохиляден митинг на централния площад в града, щяха да присъстват представители на официалните власти и да ръкопляскат възторжено на неговите думи.

Както през 2013 г. на централния площад в Прищина турският премиер се обърна към многобройните ентусиазирани косовари с пламенна реч и основно послание под мотото: „Косово е Турция, Турция е Косово“. Ердоган заявява, че гражданите на Косово и Турция принадлежат към една страна. Присъствали са премиерите на Албания и на Косово.

Не са протестирали, а са ръкопляскали. Сега, две години по-късно, вече говорят и действат за създаване на мечтаната Велика Албания за сметка на вековните християнски земи, повечето български. Окрилени от американското присъствие в Косово в най-голямата военна база в тила на Европа „Бондстийл“. Ето какво са пратили Плевнелиев да подкрепя в Косово.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот