Таневщини

 (1 коментар)


Таневщини

Насилието в училището е голямо, но още по-голям е проблемът с дрогата, заяви министъра проф. Танев. Трябвало да има нулева толерантност и даде пример как преди 30 г. в Ню Йорк се правели внезапни полицейски проверки, четем в „Труд“.

Внезапните проверки на полицията в училищата в Ню Йорк не доведоха до намаляване на употребата на наркотици сред учениците. Въобще  полицейската кампания там, известна като „Нулева толерантност“, се оказа просто успешна пиарска операция на кмета на мегаполиса.

Тук по адрес на престъпността в началото на политическата си кариера я приложи Бойко Борисов. В резултат се оказа, че докато беше главен секретар на МВР имаше най-голям брой поръчкови убийства. През 2009 г. като премиер Сергей Станишев се удари в гърдите: „Показахме нулева толерантност към корупцията!“. Ти да видиш!

Та сега наблюдаваме поредните таневщини по същата пиарска тема. Както в Ню Йорк, така и у нас полицията има топла връзка с организаторите и бенефициариите на крайно опасния бизнес с наркотиците, без сътрудничество със „служителите на реда“ престъпниците не биха се чувствали толкова безнаказани, както е сега.

Проблемът с дрогата в училищата не е отделен от този с насилието там, обратно на твърдението на „реформатора“ Танев. Тези свързани проблеми бяха внесени у нас от Запад веднага с след първия полъх на „вятъра на промяната“ през 1990 г., после България се срина и народът ни залиня. С такива „реформатори“ като този на власт драмата ни ще продължи.

Коментари
2015-04-02 23:27:02 От: Княз Войвода

Защо не може да се коментира този ваш пост??? - http://bolgari.net/sad09_09_1944g____godishnina_ot_dyrzhavniia_prevrat-e-527.html, за девети септември... сигурно знаете колко лъжи сте написали и не искате да ви разкритикуват... Позор!!!

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот