Станишев, Доган и царят парализират съдебната система


Станишев, Доган и царят парализират съдебната система Снимка: actualno.com

"Съдиите и прокурорите са назначени от тройната коалиция" обясни за “Неделя 150” по БНР Бойко Борисов, предаде агенция "Фокус"

Хвърлянето на вината върху правосъдната система за изгубените европари по програма фАР е манипулация и опит на премиера Сергей Станишев да избяга от отговорност. Това каза вчера Бойко Борисов пред БНР. По думите му, когато няма политически чадър и има воля от двете страни да се докаже истината, прокуратурата и съдебната система работят перфектно. Така Бойко Борисов, обясни задържането на Петър Драшков, който е участвал в престъпна група, занимаваща се с имотна измама.

Според него Станишев, Доган и царят парализират съдебната система, защото "всички важни постове сред съдиите, следователите и прокурорите са назначение на тези трима души след договорка и с президента Първанов, разбира се."


Борисов каза още, че разпространеното в обществото мнение за него е като строг човек и затова се смятало, че подписът му нямало да бъде фалшифициран често. Кметът уточни, че си е създал система, с която да открива такива фалшификации, и допълни, че до момента тя
действа добре. "Досега по всички преписки и проверки, започнати от Столична община и предадени на прокуратурата, има задържани хора, осъдителни присъди и поне още 20 чакат. Една нямаме, която да ни е върната, да не е разследвана и да не е дала резултати", похвали се още Борисов. Според него, ако премиерът остави главния прокурор да работи, той ще се справи перфектно предвид работата, която е свършена по сигнали на Столична община.

 

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот