Силви Вартан пристига на 22 ноември


Силви Вартан пристига на 22 ноември

Голямата певица ще представи новата си книга "Мама..."

Силви Вартан идва в София, за да представи лично прочувствената си изповед "Мама...", съобщиха от изд. "Колибри", осъществило изданието.

"Мама..." (превод: Румяна Маркова) е книга, написана с любов и признателност към жената, с която Силви Вартан е имала особено силна връзка.

Успоредно с образа на Илона, живяла нелек живот, голямата певица ни представя и собствените си премеждия и успехи, разказва за началото на певческата си кариера и за нейния апогей, за браковете си с Джони Холидей и Тони Скоти, за баща си, брат си, децата си, за дните и годините, които е прекарала до обичаната си майка.

"Няма на света нищо по-мощно, по-силно от любовта на една майка", твърди Силви. "Това е себеотрицание, съвършена любов. Връзката ми с моята майка беше спойка, нещо незаличимо, заложено вътре в нас, дълбоко, кръвно - някаква луда любов".

Последните десетилетия Вартан живее предимно в Лос Анджелис заедно със съпруга си известния продуцент и мениджър Тони Скоти и дъщеря им Дарина.

През 2014 г. в София се състоя премиерата на книгата "Дума по дума", а ден по-късно Силви Вартан изнесе концерт, на който представи албума "Силви в Нешвил".

На 22 ноември т. г. иконата на френската музика отново гостува у нас - за премиерата на "Мама...", която ще се състои от 19.00 ч. в литературен клуб "Перото" на НДК.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот