Саркози ще кара уникален БГ велосипед


Саркози ще кара уникален БГ велосипед

Френският държавник е изразил желание да обзаведе и охраната си с него

Бившият президент на Франция Никола получи подарък от пловдивския холдинг „Макс Европа".  Холдингът е не само най-крупният производител на велосипеди в България, но и един от най-големите в Европа. Подаръкът бе връчен на Саркози в офиса му в Париж от мениджъра по маркетинга Димитър Червенков, съобщи Дарик.

Саркози е останал силно впечатлен от велосипеда и дори е изразил желание да обзаведе и охраната си с български колела, произведени в пловдивската фабрика за велосипеди. Президентът е известен почитател на велоспорта, следи редовно колоездачната Обиколка на Франция и при всеки удобен случай сам върти педалите.

"Българският велосипед Shockblaze S1 отива при изключително подходящ човек. Отива при човек, който е допринесъл за развитието на велосипедизма в индустриална перспектива; който гледа на колоезденето като начин на живот и спорт, който има способностите и уменията да оцени най-точно възможностите на велосипеда", се казва в съобщението на компанията.

Shockblaze S1 е единствен по рода си бутиков шосеен велосипед. Уникалната му карбонова рамка е изключително лека, изработена е от последно поколение технологии за карбонови слоеве и монококов профил за здравина, издръжливост и перфектна геометрия.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот