Подозрителна мъгла около катастрофата

 (4 коментара)


Подозрителна мъгла около катастрофата

Директорът на „Луфтханза" Шпор обяви, че ще отнеме време, докато се установи, какво точно е довело до катастрофата на самолета, предаде „Франс прес". Отказа да отговори какво знае за психическото здраве на втория пилот Андреас Любиц.

Хем не е приключило следствието, което щяло да продължи дълго, хем от първия ден упорито се набива само една версия за катастрофата : психически сбърканият Любиц е забил самолета в планината. За лудостта на помощник-пилота се подхвърлят най-различни твърдения, но нито едно не е от психиатър или от психолог, не се показва никакъв документ.

Искал да "промени системата" и да направи така, че всички да "узнаят името му", споделила стюардесата Мария. Тогава защо няма и следа от негово послание към човечеството или поне до германския народ? Защо от записа от „черната кутия“ следва, че мълчаливо е снижил самолета, вместо във върховния миг гръмко да заяви за величието си?

Много подозрителна  е мъглата около инцидента. От досегашните информации за мястото на удара на самолета в земята следва, че на голямо пространство са разхвърляни множество дребни фрагменти, никой от тях не бил по-голям от един квадратен метър. Но така може да стане само, когато самолетът се руши на дребни късове още във въздуха!

Около Европа ври и кипи от терористи, войни и напрежение, в космоса гъмжи от шпионски и прочие спътници, а досега няма нито звук за снимки от поне един от многото. Появи се някакъв звукозапис за разговор между командира на самолета и Любиц в миговете преди катастрофата, но двамата германци не говорят на родния си език, а на английски?!

Самолетът е бил пълен с гориво, но не се съобщава, че се е взривил на мястото на драматичното му приземяване. Там пък не е установено наличието на задължителния в такива случаи кратер. Създава се впечатлението, че цялата мъгла се раздухва, за да се скрие истинската причина за катастрофата, която е била известна още в  първия час след нея.

Коментари
2015-04-02 18:11:29 От: Rayko Georgiev

За едно не е прав авторът - психолози се изказаха за катастрофата. Доста скептично. Да ги цитираме:
"Тезата, че луди карат самолетите, е абсурдна", както и "Вчера авиационният психолог Елена Пенчева коментира пред БТА, че информацията за нормалното дишане на Лубиц до момента на катастрофата, придобита от записите от едната "черна кутия", е "в противоречие с факта, че
когато човек е в афективно състояние, това винаги води до промяна в дишането".


http://www.vesti.bg/psiholog-tezata-che-ludi-karat-samoletite-e-absurdna-6033746

2015-04-02 23:25:26 От: Княз Войвода

Защо не може да се коментира този ваш пост??? - http://bolgari.net/sad09_09_1944g____godishnina_ot_dyrzhavniia_prevrat-e-527.html, за девети септември... сигурно знаете колко лъжи сте написали и не искате да ви разкритикуват... Позор!!!

2015-04-03 00:53:54 От: Ицо

Нека се изкаже личният психиатър на Любиц, ама го крият!!!

2015-04-03 14:27:20 От: програмист

Княз Войвода, да очакваме ли и от тебе рязки курсове надолу и ефектно самовзривяване барабар с целия самолет, на който си се качил? Не се излагай, тея неща се виждат лесно :)

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот