Партия СЕК присъединена към Обединени патриоти за изборите


Партия СЕК присъединена към Обединени патриоти за изборите

Политическа партия „Средна европейска класа” /СЕК/ се присъедини официално към коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА И ВМРО“

Документите за включването на СЕК към състава на патриотичната коалиция бяха внесени в ЦИК от заместник-председателя на ПП НФСБ Данчо Хаджиев, председателя на ПП СЕК Георги Манев и популярната българска поп-певица Кристина Димитрова – член на Изпълнителния комитет на ПП СЕК.

„С нашите приятели от „Средна европейска класа” вече подписахме регистрацията в ЦИК за присъединяването им към коалиция „Обединени патриоти”. С тях си сътрудничим още от Евроизборите през 2014 година. Очакваме и други партии да се включат към нашата коалиция. Цел номер едно за патриотите ще е повишение на минималната пенсия заедно с покачване равнището на всички пенсии в страната, защото положението е катастрофално”, заяви зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев.

„Работим добре с НФСБ и с Патриотичния фронт. Законодателните инициативи, които ние сме предлагали, ПФ отстояваше в Народното събрание. Така или иначе целта и задачите на партия СЕК са свързани със създаване на средна класа в България с европейски стандарти на живот, което виждаме все повече да се повтаря и отляво и отдясно. От десет години се борим за отстояване на просперитета на средната класа в България и се надявам, че нашето присъединяване ще допринесе за патриотичната идея и за коалицията „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО”, каза председателят на партия СЕК Георги Манев.

Певицата Кристина Димитрова заяви, че през последните няколко години работят успешно с Патриотичния фронт, имат пълно доверие на Обединени патриоти и смята, че като популярно лице би подпомогнала идеите и целите на коалицията в областта на културата и изкуствата да достигнат по-лесно до народа. „Наш приоритет е средната класа да е на едно добро ниво, народът в България да живее добре и да станем наистина една европейска държава”, допълни Кристина Димитрова.

 

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот