Пак Путин ще обвинят

 (1 коментар)


Пак Путин ще обвинят

Главната редакторка на украинския „Нетешински вестник” Олга Мороз е открита мъртва в дома си. По тялото има следи от насилие. Стана известно и убийството на основателя на изданието „Обком” Сергей Сухобок, четем в „Труд“.

Не са само тези убитите, несъгласни с марионетния проамерикански режим хора, тези дни в Украйна. На 16 т. м. в Киев бяха застреляни критичният журналист Олес Бузина и опозиционният политик Олег Калашников. Води се гражданска война, армията и паравоенни формации убиха много недоволни от властта люде, извършителите озверяват от страх.

Основателно се опасяват от отмъщение, затова рисуват във въображението си страшни за себе си картини от бъдещето след сгромолясването на режима. Така спиралата на репресиите се развърта с нарастваща скорост, ще обхваща все повече социални и политически групи. Разбира се, пак Путин ще обвинят в Киев, нямат друг аргумент.

Коментари
2015-04-22 12:44:08 От: Ставри

На война, като на война. Това ни чака и нас, след като така охотно приемаме американските напътствия на приятелите на държавната ни глава

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот