Пак бързат да погребват БСП


Пак бързат да погребват БСП

Българската партийна система върви към модел с една доминираща политическа партия. БСП потъна надолу към една средна група от партии и всъщност остана да стърчи само ГЕРБ. ДПС и БСП вече са съизмерими партии, обяви Антоний Гълъбов, четем в "Труд"

ДПС е протурска партия, доказвала го е многократно, доказа го и онзи ден по повод гласуването за геноцида на арменците в Османската империя. И с циганските гласове  на избори пак е неспособна да мърсува в България без прякото и косвено съдействие на т. нар. български партии. За явното си съдействие неведнъж си плати БСП, плаща и сега.

Ако даде недвусмеслени доказателства, че повече няма да подлага гръб на доганците и местанците, че спира да мами избирателите си с ляво-дясна политика, ще се изправи отново като ключова политическа сила. Бързат този и други доценти, политолози и социолози да я погребват, иначе сривът на тежко компрометираната клиентела ГЕРБ става неудържим.

Идат избори, затова мероприятията срещу социлистическата партия ще се увеличават и изострят. Почти всички професионални манипулатори социолого-политолози са се доказали като либерали, соросоиди, десни и антикомунисти. Доходно е на този етап, Западът плаща за такъв уклон, поръчва и „музиката“.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот