Обама бил с полски корени - дядо му изял полски мисионер


Обама бил с полски корени - дядо му изял полски мисионер Снимка: actualno.com

Какво ли не му се случва на новия президент на САЩ констатират в dnes.bg


Американска конгрес-дама от щата Флорида два пъти затворила телефона при обаждане на новоизбрания президент Барак Обама, тъй като помислила, че някой си прави шега, предаде испанската информационна агенция ЕФЕ.

 

Айлиана Рос-Лехтинен от Републиканската партия работела в своя окръг в южната част на щата, когато на мобилния й телефон се изписало обаждане от Чикаго и сътрудник на Обама казал, че президентът желае да разговаря с нея.

 

Айлиана отговорила:

"Съжалявам, но мисля, че това е шега на някоя от радиостанциите, които са известни с подобни закачки".

 

Малко по-късно телефонът й отново звъннал и този път от другата страна говорел началникът на кабинета на Обама - Рам Еманюел.

 

Тя отново отговорила, че не вярва, и натиснала бутона за изключване.

Накрая се обадил самият Обама и казал: "Доста забавно е да ми затворите телефона два пъти".

 

Тогава последвали извинения, а Барак Обама обяснил, че иска да говори с Айлиана в качеството й на лидер на републиканците в комисията по външни отношения в Камарата на представителите на САЩ.

 

Името Обама сякаш е магнит за нелепи ситуации.

 

Преди месец италианският премиер Силвио Берлускони по италиански емоционално изрази възхищението си към тена на новоизбрания американски президент.

"Обама е млад, красив и с хубав загар", заяви смело той пред смаяните дипломати и журналисти, по време на посещението си в Москва.

 

Най-много обаче се оляха поляците.

 

Техният външен министър заяви, че Обама имал полски корени, тъй като: "навремето дядо му изял един полски мисионер", а парламентаристът Артур Горски определи победата в президентските избори на Обама като "края на цивилизацията на белия човек".

 

 


Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот