НФСБ се разграничи от Каракачанов


НФСБ се разграничи от Каракачанов Снимка: Дарик

Изявлението му не било съгласувано с ръководството на Коалиция "Патриотичен фронт"...

Националният изпълнителен комитет на партията на Валери Симеонов се разграничи от изказвания на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов от последните два дни.

НИК на Националния фронт за спасение на България се разграничава от изявленията на председателя на ВМРО Красимир Каракачанов, направени зад сградата на НС на 16.12.2016 г. около 16.00 ч., както и от интервюто му по радио Дарик на 17.12.2016 г.

Това се посочва в позиция на партията на Валери Симеонов, разпространена от пресцентъра на НФСБ.

"В изявленията си Каракачанов изнася несъгласувана с ръководството на ПГ на Коалиция "Патриотичен Фронт" информация за водените на 16.12.2016 г. конфиденциални преговори между ПФ, Атака, ГЕРБ и РБ. Това е пореден опит на търсене на евтин медиен ефект, който подхранва партийния егоизъм, но руши коалиционните отношения! ", се казва в изявлението.

"Същото се отнася и за позициите на ВМРО през последните дни, свързани с горивните картели и ”Лукойл”, които НФСБ не споделя и не приема", пише още в позицията. Съобщението е подписано от председателя на ПП "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот