Назад към природата

 (4 коментара)


Назад към природата

Според статистиката от 2012 г. при смяната на времето, инфарктите скачат с 10-12%, когато се върнем към нормалното – намаляват, каза пред Нова телевизия кардиологът д-р Сотир Марчев.

В света е натрупан значителен опит с последствията от смяната на часовото време, вече в много страни са се отказали от тази практика. Защото се оказва, че придобивките от смяната са по-малко от загубите, които при това са и по-тежки. Данните, изнесени от д-р Марчев убедително доказват, че и у нас е разумно да се върнем към синхрон с природата.

Коментари
2015-04-02 09:25:16 От: Новаков

Трудно приемаме новото, но още по-трудно се отказваме от него, когато разберем безсмислието му. Каквото и да направим, все бъркаме...

2015-04-02 23:27:24 От: Княз Войвода

Защо не може да се коментира този ваш пост??? - http://bolgari.net/sad09_09_1944g____godishnina_ot_dyrzhavniia_prevrat-e-527.html, за девети септември... сигурно знаете колко лъжи сте написали и не искате да ви разкритикуват... Позор!!!

2015-12-27 11:40:29 От: man

Ще напиша нещо на друга тема. Аз съм против кастрации, стерилизация (насилствена и т.н), самоубийствата, филми и т.н- с насилие (оръжия, заплахи, черен хумор и т.н- и илюзии, фантазии и т.н- на такива теми и т.н), шеги (подигравки, смях и т.н) с лекувани в психиатрични болници (включително наркомани) хора и/или с хора с психични проблеми (включително наркомани)-и/или незаконни и/или излишни съвети за тях , лъжливо и/или ненужно и т.н набеждаване на хора за наркомани и/или психично болни и т.н, лошите и т.н лъжи, избухливост, нетърпение, невъздържаност, неуважение към родител/и и т.н, незаконни и излишни снайперисти и т.н, юмруци по хора и т.н, удари, ритници, замерване с предмети и т.н (на части от човешкото тяло и т.н), наранявания и т.н-на части от човешко...прочети целия

2015-12-27 11:40:59 От: българин

дано по-скоро света се оправи и промени към добро по начини, както Бог реши

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот