Напълно вредна комисия

 (1 коментар)


Напълно вредна комисия

Независимият народен представител Велизар Енчев е внесъл в деловодството на Народното събрание проект на Закон за закриване на комисията по досиетата, предаде БГНЕС.

Самата поява на такава комисия в която и да е държава е мерзък знак за колониално покоряване и огромен позор за туземните управници в нея. Никой после няма да уважава такава страна поне петдесет години след закриването на предателската структура.

Значи колкото по-скоро я закрият, толкова по-рано може да се поизмие България от този позор, който й навлякоха негодниците, отгласували я в качеството им на народни представители. Колко са били народни и какво са причинили на народа, историята ще отсъди. 

Много дребна в сравнение с позора от съществуването й и нанесените на националната сигурност щети, но все пак полза е, че ще спрат да харчат грешни десетки милиони левове. Проектозаконът, внесен от Велизар Енчев, е разумно предложение, но едва ли този състав на Народното събрание, в който водеща роля играе тандема ГЕРБ/ДПС, ще го приеме.

Коментари
2015-04-20 13:07:52 От: Слави

А защо този проектозакон е внесен едва сега?! Дали защото и Енчев е "вътре"?!

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот