Нагоре по стълбата, водеща надолу

 (1 коментар)


Нагоре по стълбата, водеща надолу

Не знам къде видяхте липсващата държава, каза по време на първия си блиц контрол в ресорната парламентарна комисия вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова, четем в News.Bg.

Плачат, отчаяни са българите, сполетени от цигански терор в доста селища в страната, къде е държавата, къде е МВР да въведе ред, питат те. Преди изборите Бъчварова даваше вид, че им съчувства, че ще отмъсти за страданията им на стоящите зад Орешарски. Не я видяхме да надува вувузела, но духом беше с протестърите.

После изкачи не три, а шест стъпала нагоре по стълбата към стана на пируващите, с нов слух и нови очи се сдоби и вече не чува стонове, не вижда страдания. Тя е властта, а онези долу не я виждат наблизо. Красива е земята, щастливи са хората, няма наводнения и свлачища, няма мародери и разбойници. Тя е Горе, на върха на стълбата, която води надолу.

Коментари
2015-04-02 23:24:27 От: Княз Войвода

Защо не може да се коментира този ваш пост??? - http://bolgari.net/sad09_09_1944g____godishnina_ot_dyrzhavniia_prevrat-e-527.html, за девети септември... сигурно знаете колко лъжи сте написали и не искате да ви разкритикуват... Позор!!!

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот