Младите да осъзнаят опасността

 (1 коментар)


Младите да осъзнаят опасността

Готовността да се сражаваш за родината е най-висока в региона на Близкия изток и Северна Африка (83%), а най-ниска тя е в Западна Европа (25%). Отговорите на българите са близки до тези на западноевропейците, 47% от анкетираните не биха се сражавали,

Резултатите от това проучване са напълно логични. Където има изостряне на проблема за оцеляването на народа и родината, готовността да се води въоръжена борба за защитата им бързо нараства. Така е в Близкия Изток от десетки години, в Северна Африка е от 4-5. Западна Европа се чувства сигурна в НАТО и там постепенно забравят какво са родина и нация.

Ще им се наложи много по-скоро, отколкото политкоректните и мултикултурни промити мозъци там си мислят. Предстои лют сблъсък на тяхна територия между ислямисти и националисти, който в напредналата си фаза ще омете цялата либералстваща политическа класа заедно със загнилия проамерикански Евросъюз. И американците няма да ги подмине.

Фактически лишена от всичките елементи на национална сигурност, България е извънредно силно застрашена от турска агресия, осъзнаването на огромната опасност от югоизток от страна на младите поколения българи ще бъде онзи мощен тласък, който ще доведе до възраждане на борбения дух на древния ни народ за защита на Отечеството.

Коментари
2015-05-11 15:54:08 От: Rookie

Струва ми се, че много повече са младите българи готови да дадат живота си за родината. Но още повече са тези, които са готови да победят и да живеят.Въпросът в днешно време е, че врага няма точен образ.Изключително трудно е да се бориш с двуличието и лицемерието, а истината не е така обичана...

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот