Минута нужна на Гагаузов да подаде оставка


Минута нужна на Гагаузов да подаде оставка Снимка: actualno.com

Гагаузов допълни, че не очаква да бъдат спрени средства по програма ИСПА, съобщава actualno.com

Трябва ми една минута, за да реша дали да си подам оставката след като министър-председателят ми я поиска. Това заяви в Шумен министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов, предава агенция Фокус.

"Предстои заседание на Политическия съвет на тройната коалиция и там ще се решават тези въпроси", уточни Гагаузов, който отрече да е чувал, че от НДСВ искат оставката му.

"Изпълнителна агенция ФАР към Министерството на регионалното развитие и благоустройството никога не е била по-добра отколкото сега", посочи Асен Гагаузов. По думите му въпросът е какво още трябва да се направи, но в единственото писмо, получено до сега в министерството от Европейската комисия, няма такава информация.

Гагаузов допълни, че не очаква да бъдат спрени средства по програма ИСПА.

Министър Асен Гагаузов и народният представител Димитър Дъбов откриха допълнително водоснабдяване на селата Драгоево, Суха река, Златар и Мокреш.

На път за Шумен министър Асен Гагаузов разгледа свлачището на пътя Шумен-Дивдядово, което се активизира в началото на годината. Според него "Геозащита" - Варна трябва да извърши проучване, след което през първото шестмесечие на 2009 година ще бъдат отпуснати необходимите средства.

Гагаузов присъства и на официалното отриване на новата светофарна уредба на реконструираното кръстовище на улиците "Марица" и "Васил Друмев".

Кметът на Шумен Красимир Костов благодари на строителите, разказа какво се планира за района през 2009 година и плисна менче с вода.

 

 

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот