Любезности във вид на глупости

 (3 коментара)


Любезности във вид на глупости

Сътрудничеството ни с Франция винаги е било много добро, отбеляза Борисов,Франция винаги се е намесвала в тежки за България моменти, четем в „Труд“. "Партньорството между България и Франция датира от древността", заяви президентът Оланд

В дълбока древност просто не е имало държава Франция, с която древна България да е имала някакво партньорство. В периода 824—29 г. кан Омуртаг е имал дребни стълкновения с франкския крал Лудвиг Благочестиви, накрая са се договорили, но Франкската империя всъщност е била германска държава.

Западнофранкското кралство, появило се едва в края на IX в. все още не е единна държава,  състои се от около 20 графства, а властта на кралете Капетинги е сигурна само  в Париж, Анжу и Санс. Едва при Филип IV Хубавия (1285-1314) вече има Франция. Какво партньорство с България е открил Оланд?

Любезности във вид на глупости са ръсили с Борисов. Премиерът наш пък открил някакви добрини, които ни били оказвали французите в тежки за нас времена?! Вреди и мръсотии обаче са ни правили и то неведнъж, по време и след Първата световна война, например. Този човек за единия конграчулейшън от някой западняк всякакви простотии е способен да избълва.

Коментари
2015-04-16 13:02:06 От: Стършел

Е според вас по-добре ли щеше да бъде да си напомняме за лошото, отколкото да измисляме нещо хубаво?! Франция е твърде далече, за да сме имали някакви драми по между си.По-добре добър тон (някои го наричат дипломатичност), отколкото т.н. дръвчене-нещо като вашите АНАЛНИ анализи

2015-04-18 14:00:42 От: Rookie

Стършел, я си кажи мнението и за събитията в Украйна да те видим къв си посран гъз.

2015-04-20 11:55:16 От: Стършел

Ако съм посран, разчитам на теб до го излижеш.

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот