Лазаревик разкритикува сегашното ВМРО (македонското)


Лазаревик разкритикува сегашното ВМРО (македонското)

Не само, че не са автентични, но са пълна противоположност на идеята за ВМРО...

По-представителни представители на категорията „комунари” от сегашната гарнитура на ВМРО-ДПМНЕ не е имало и, дай Боже никога повече в Македония да няма.

Това написа в профила си във Facebook лидерът на Гражданско движение „Има бъдеще“ в Република Македония Владимир Лазаревик, цитиран от Факти.бг..

Още от 1991 година слушам термина комунари, а много бързо след това – вемереовци. Под термина комунари трябва да бъдат разбирани хората, които поддържат СДСМ, а под термина вемереовци – тези, които поддържат ВМРО-ДПМНЕ.

Никога не съм бил в СДСМ (Социалдемократически съюз на Македония), написа в профила си във Facebook Владимир Лазаревик.

В тази нова категория комунари може да има конкуренция само в лицето на комунистическата номенклатура, изградена в Македония веднага след Втората световна война през 1945 година.

Това е тази група, която осъжда хиляди хора с подправени доказателства и обвинения за сътрудничество с чужди служби. Така че терминът комунари днес е псевдоним на представителите на сегашното ВМРО-ДПМНЕ.

И това е срам, невиждано принизяване на народа, нацията и държавата!

Те не само, че не са вемереовци, но са пълна противоположност на това, което някога е било идея на ВМРО. Те са срам за ВМРО. Това е лъжата, която се превръща в истина, за да бъде манипулиран народът като през 1945 година.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот