Крачки към мракобесие


Крачки към мракобесие

В България се води хибридна война, констатира МО в доклада за състоянието на въоръжените сили за 2014 г., четем в „Сега“. Безпокойство предизвикват опитите за манипулиране на общественото мнение чрез дезинформация, пропагандни кампании,и т.н.

Нацвъкаха американците чрез Плевнелиев и Борисов безхаберни послушковци в силовите министерства, те очаквано изпълняват указанията да открият и посочат врагове на народа и държавата. Дезинформаторите крещят: Дръжте дезинформаторите! И правят първи крачки към поръчаното мракобесие.

В Първата и Втората световни войни България влиза в коалиции срещу Русия и губи много След Първата Русия също е опебедена, ние инкасираме национална катастрофа. След Втората СССР е сред победителите и поне територии не губим, защитиха ни през 1947 г. в Париж. Сега за трети път едни „приятели“ ни тласкат към участие в чужда и вредна за нас война.

Помощник-държавният секретар Дъглас Франц вече предупреди страните от Балканите "за това, което идва от Русия"."САЩ винаги са тук, за да помогнат", посочи той. И вчера, както съобщи официалният представител на Пентагона полковник Уорън, САЩ започнаха военни учения в България и Румъния в рамките на операция "Атлантическа решителност".

Затова МО начело със земеделеца министър се втурва в пропагандна атака да оправдае горната „Решителност“ с наличието на опасен външен враг и „пета колона“ в страната. Всеки момент можем да очакваме остро изявление в този дух от президента и премиера, външният министър вече се изцепи.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот