Каракачанов: Това „леви-десни“ омръзна


Каракачанов: Това „леви-десни“ омръзна

От президентските избори насам наблюдавам конфронтация между ГЕРБ и БСП на една измислена вълна комунизъм-антикомунизъм, каза той

"Никога не сме се отмятали от идеите си и винаги сме се опитвали да дадем решение на проблемите в държавата. Другите партии преписват от нас тези проблеми и се оказва, че ние сме прави”, заяви в съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов в ефира на Нова телевизия.

По думите му на изборите Патриотичният фронт ще се бори за едно от първите две места.

"Няма нужда да ме питат кого ще подкрепим. След като ни преписват програмата, те ще дойдат да ни подкрепят”, категоричен бе Красимир Каракачанов.

Според него ситуацията на предстоящите избори ще бъде много патова. Той заяви, че няма да седнат на една маса с етническите партии. "Никога не съм възприемал ролята си в политиката като патерица било на лявото, било на дясното”, заяви съпредседателят на Патриотичния фронт.

"От президентските избори насам наблюдавам една конфронтация между ГЕРБ и БСП на една измислена вълна комунизъм-антикомунизъм. Опитите да се затвори сблъсъкът в тази плоскост е контрапродуктивен. БСП сега започват да отричат всичко, което е направено от предишното правителство. Грешки има и те трябва да бъдат посочвани, но да се отрича абсолютно всичко не е сериозно. Това правеше и ГЕРБ с предишното правителство”, на мнение е Каракачанов.

"Очаквам, че на хората най-накрая им е омръзнало да си играем на леви и десни, на русофили и русофоби, на комунисти и антикомунисти”, допълни той.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот