Каракачанов: Подкрепа за реформаторите? Ще видим


Каракачанов: Подкрепа за реформаторите? Ще видим

Позицията на РБ по три теми: – мигрантите, пенсиите и монополите ще бъде определяща за подкрепата на Патриотични фронт.

Красимир Каракачанов очерта пред БНР трите основни теми за Патриотичния фронт - политиката спрямо нелегалната миграция, пенсиите и монополите като основни теми, които ще бъдат поставени пред Реформаторския блок, ако той вземе третият мандат за съставяне на правителство. Позицията на реформаторите по тези въпроси ще определи евентуалната подкрепа на патриотите, стана ясно от думите на Каракачанов: "Тези теми ще бъдат поставени пред реформаторите и ще разговаряме, решението предстои".

"Ако се пропука границата и Ердоган отвори "вратата", Европа ще има много сериозни проблеми. Европейският съюз трябва да има политика на отблъскване на реалната миграция, а не затваряне на едно око и опити за интеграция на тези хора", така заяви той

"Чипът на политиците в Брюксел е сбъркан. Това са хора, които десетилетия наред налагаха мултикултурния модел в името на един глобализъм", посочи Каракачанов. Според него именно затова в Западна Европа набират сила партии и движения като "Алтернатива за Германия", партията на Марин Льо Пен във Франция и партията на Норберт Хофер в Австрия. Това не са фашистки партии, това е защитна реакция срещу политиката на Брюксел и Вашингтон от последните 40 години".

"Не сме омиротворили Харманли, успокоихме Харманли, където всеки момент може да се стигне до ексцесии", отбеляза още той.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот