Измекяри честват Пророка Мохамед


Измекяри честват Пророка Мохамед

„Това не е фолклорен, а ритуален, религиозен танц ( танцуващите дервиши), и то в НС. Събитието бе посветено на рождения ден на Мохамед. За срам на държавата там е бил зам.министъра на отбраната Орхан Исмаилов", заяви Валери Симеонов по bTV.

Организирането на типичния за религиозните практики в Турция дервишки ритуал е явна демонстрация на силата на Анкара и нейните помагачи в България. Мероприятието е прицелено по време и място така, че да се подчертае подчинеността на туземната политическа „класа“ на волята на Турция.

Това се демонстрира в момент, когато Европарламентът, римският папа, Австрия, Германия и редица други страни от Евросъюза осъждат арменския геноцид в Турция в началото на миналия век. Няма единство в Европа по този въпрос, заявява Анкара с дервишкия танц в София, България е на различно мнение, тя чества рождения ден на Пророка.

Вчера в парламента беше внесено предложение на "Атака" за признаване на арменския геноцид в Османската империя, трябваше да бъде обсъдено като първа точка в дневния ред. В последния момент обаче чрез синхронизирани процедурни номерца на ГЕРБ и Реформаторския блок,  то бе отложено.

Точно в съгласие с мераците и очакванията на официалните турски власти. Сакън да не им скършат османисткия хатър тукашните измекяри! Добре протестират Валери Симеонов и други от Патриотичния фронт, но същевременно продължават да гласуват заедно с горните измекяри, демонстриращи протурска и антиевропейска линия.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот