Испански блогъри се дивят на Пловдив


Испански блогъри се дивят на Пловдив

Популярните испанци пътешестват и пишат за пътувания и преживявания, посетиха града през юли

Визитата им в града под тепетата се осъществи по линия на партньорството между пловдивското Общинско предприятие „Туризъм“ и габровски туристически офис. Гостите признаха, че преди да дойдат в страната ни, не са имали кой знае какви очаквания, но са останали очаровани от хората, културата, природата и историята ни, така пишат в Dir.bg.

Първата им статия вече е факт и носи заглавието „8 причини да посетите България“.

В нея Пилар и нейният спътник изброяват 8 причини, поради които България трябва непременно да бъде посетена от испанските туристи. Те започват статията с информацията, че през 2019 г., Пловдив ще бъде Европейска столица на културата и поради изключително лесната достъпност, това е прекрасен повод да се посети града.


Блогърите изреждат като предимства на дестинация България розите и лавандулата, вкусната храна, изкуството и древната историята още от тракийско време, манастирите и църквите и не на последно място – съчетанието от космополитност, безопасност и достъпни цени.

По време на визитата си в Пловдив, блогърите успяха да разгледат Стария град, като останаха особено силно впечатлени от Античния театър, къща Клианти и Небет тепе. 

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот