Фенове спипват Сашо Томов, мажат го с кучи екскременти

Автор: Редакционна


Фенове спипват Сашо Томов, мажат го с кучи екскременти

Запалянковците приклещват боса на тясно след заседанието на ЦСКА, той ги плашил с затвор, а те му отговарят: „ОК., ще те чакаме там!

Нечуван и невиждан екшън е станал късно следобед на „Армията” вчера, публикува го Агенция БЛИЦ. Петдесетина фенове атакували стадиона, за да открият Александър Томов. Лудият екшън се разиграл малко след края на митинга пред Парламента

.Лупи успял да се покрие, но запалянковците търпеливо го изчакали след края на извънредната сбирка на ЦСКА. На нея Любослав Пенев е бил предложен за спортно-технически директор на клуба. След края й започнала втората част на лудия екшън. Десетина фенове нахлули отново в сградата на „Армията” и се запътили към кабинета на Томов.

Въоръжили се със снежна топка, в която вкарали кучешки екскременти и фасове, които събрали от алеите на Борисовата градина. По същото време Томов се намирал в коридора и когато запалянковците го атакували, той понечил да се скрие в стаята си.

Ултрасите обаче били по-бързи от него. Един застанал пред вратата, други двама извили ръцете на Томов, а трети взел да маже боса на ЦСКА със снежната топка по гърдите и корема. Силно стресираният началник изпаднал в паника – целият му костюм бил намацан с кучешки изпражнения. „Червеният” бос треперел и крещял „Помощ, помощ, полиция!”, но нямало кой да го чуе.

Томов се обърнал към нападателите си с думите: „Ще ви съдя, ще ви вкарам в затвора!”, а те най-нагло му отвърнали: „Ок, ще те чакаме там. Но в панделата няма да те бием, а ще те боцкаме!”.
Това е първата физическа атака на запалянковци спрямо Александър Томов, който от три дни се движи вече без охрана. Бодигардовете му го напуснали заради неполучени заплати
.

Бел. ред. Ако това се е случило наистина, то си е гавра с човешкото достойнство и бившия вицепремиер с основание ще изправи пред съда нападателите си. Тук не става дума за клубни пристрастия, а за погазване на правата на личността. Макар че Александър Томов напоследък достатъчно дълго провокира не само феновете на червения клуб, но и цялото българско общество с неадекватното си поведение. Запътил се е към прокурора, ще му търсят, според следствието 29 млн лева, а се държи все едно роса го роси. И други провокации може да се заредят след като съсипа титулувания червен клуб и източи „Кремиковци”. Отвсякъде е заграден, но що са дни, все напред са. Оплют от всички, сега Томов наистина представлява жалка картина.

 

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот