Дела, дела и пак дела, Миков!

 (1 коментар)


Дела, дела и пак дела, Миков!

Амбицията на столетницата е да бъде говорител на по-голямата част от гражданите, държим на стриктна лява политика. Очевидно е, че обществото не усеща последиците от провежданата дясна политика, заяви Михаил Миков, научаваме от News.Bg.

Ако столетницита зареже публично социално-либералния модел, чрез който бившите председатели Първанов и Станишев скъсаха с левите интереси на мнозинството българи и свързаха партията в позорно съюзничество с протурското ДПС, тогава наистина би могла да води стриктна лява политика. А така и да си върне гласовете на стотици хиляди избиратели.

Дела, дела и пак дела, председателю Миков! Обществото много добре усеща провежданата у нас дясна политика, но я свързва и с БСП, с тройната коалиция, с плоския данък. Затова гражданите още доста време ще наблюдават делата на социалистите преди да им гласуват доверие.

Коментари
2015-04-02 23:28:15 От: Княз Войвода

Защо не може да се коментира този ваш пост??? - http://bolgari.net/sad09_09_1944g____godishnina_ot_dyrzhavniia_prevrat-e-527.html, за девети септември... сигурно знаете колко лъжи сте написали и не искате да ви разкритикуват... Позор!!!

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот