Да, с Обама като с Айхман!

 (3 коментара)


Да, с Обама като с Айхман!

Джеръми Зайд от партията на Найджъл Фараж ЮКИП, цитиран от британския "Индипендънт", заяви, че Израелското правителство трябва да отвлече американския президент Барак Обама и да постъпи с него "като с Айхман" и да го съди като военнопр

Да си го ловят, съдят и трепят Обама, техен човек, пишат,  си е той, с еврейска жилка по майчина линия, тяхна си ционистка работа! Какъвто евреин се твърди, че е бил и отговорният за изтребването на десетки хиляди евреи по времето на Хитлерова Германия нацистки офицер Адолф Айхман.

Защо им е крив американският президент на ционистите в Лондон, а и другаде в Европа? Не иска да бомбардира Иран, не дава и на израелските военни да го направят. Има симптоми, че САЩ се изтеглят от Близкия Изток, а без тях Израел ще има големи проблеми в този регион и в ислямското море.

Коментари
2015-04-02 23:17:53 От: Княз Войвода

Да бе!!! Обама евреин!?!?!? Ееее, такава глупост не бях чувал!!! Къв ти евреин бе, абе рубладжии... не виждате ли че това което пишете са пълни глупости??? Обама е негър, и това не можете да го отречете!!! Абе тези рубладжии много се заплетоха в техната мрежа...

2015-04-02 23:26:01 От: Княз Войвода

Защо не може да се коментира този ваш пост??? - http://bolgari.net/sad09_09_1944g____godishnina_ot_dyrzhavniia_prevrat-e-527.html, за девети септември... сигурно знаете колко лъжи сте написали и не искате да ви разкритикуват... Позор!!!

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот