Цигани се гаврят с гробове в Пловдивско


Цигани се гаврят с гробове в Пловдивско

Трима смугли индивиди публикуват снимки от гробищата в село Рогош

Трима цигани от пловдивското село Рогош си направиха фотосесия върху гробове на местни починали, узна Plovdiv24. Момчетата, чиято видима възраст е около 17-18 години, не само са се снимали, но са и качили кадрите в социалната мрежа Facebook, където са се отбелязали със собствените си имена и профили.

Неприличната им снимка бе разпространена във Facebook групата на село Рогош от местни жители, които коментират възмутено гаврата.

Единият от участниците в общата снимка се е отбелязал като Златко А. Стефанов. Вторият е като Ангел М. Мариновв, а третият се е записал като Stoyan Mixailov. И тримата на общия фотос, който е направен върху гроба на починала жена от селото, се смеят.

Те са се отбелязали в социалната мрежа и къде точно се намират. Facebook дава възможност, ако някой потребител иска да се похвали със своето местоположение, да го направи. Тримата цигани не са се посвенили да се тагнат, че се намират в "гробища"-та.

На снимката, която във Facebook е качена от Златко А. Стефанов, е написано, че потребителят се чувства "горд" със свършеното от него и от другите двама негови приятели.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот