Бойко Борисов определи управлението на Миков като безхаберно


Бойко Борисов определи управлението на Миков като безхаберно Снимка: actualno.com

Според Бойко Борисов протестът на полицаите не бил политически, предават от actualno.com

 

 

В пряко включване по телефона в сутрешния блок на БНТ, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече неговата партия да е провокирала по някакъв начин служителите на МВР, които вчера заявиха намерение да проведат мълчалив митинг пред министерството. Борисов допълни, че протестът на полицаите в никакъв случай не е политически.

 

"Трябва заплатите на полицията да се повишат, а не на ДАНС да се намалят". Това заяви Бойко Борисов, кмет на София, в предаването "Денят започва" на БНТ. Той смята, че драстичното разминаване в заплатите води до "изтичане на мозъци" от МВР в посока ДАНС

 

Борисов каза също така, че с него не е разговаряно относно евентуални протести на полицаите и добави, че си е подал оставката като главен секретар на МВР заради такива хора като Румен Петков и Михаил Миков.

 

В отговор на обвиненията на вътрешния министър, че Борисов не си е вършил работата навремето, той нарече Миков "некомпетентен" и "непознаващ закона" и човек, който прави само популистки изказвания.

 

Според Бойко Борисов протестът на полицаите не е политически, а е свързан единствено с техните искания.

 

Той определи управлението на Миков като безхаберно, без никаква реформа в МВР, че всичко е било насочено към ДАНС, прокуратурата и следствието. Затова сега според Бойко Борисов, единственият изход на министъра на вътрешните работи е да казва, че Борисов е виновен.

 

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот