Берлин: Българинът в метрото е циганин от Варна


Берлин: Българинът в метрото е циганин от Варна

Нападателят в берлинското метро живял във варненски ромски квартал...

Нападателят в берлинското метро, който в гръб изрита жена, е 26-годишен мъж от Варна. Светослав Стойков е името на мъжа, който с постъпката си шокира цяла Германия и предизвика вълна от възмущение.

Българският гражданин е роден в Добрич, но живее на семейни начала с жена във варненския ромски квартал „Максуда“, предаде Нова телевизия.

Мъжът е с богато криминално минало – многократно е залавян и съден за кражби и хулигански прояви. Предполага се, че за последно е бил в страната преди около месец.

Немският вестник „Билд“ съобщи, че и четиримата мъже – заснети на охранителните камери в столицата Берлин – са българи. Един от тях брутално рита жена в гръб, докато другите трима седят безучастно и наблюдават случилото се.

Според изданието и четиримата мъже са роднини. Говорителят на прокуратурата Мартин Щелтнер в Берлин е потвърди, че и четиримата нападатели са избягали в чужбина.

Приписка на "Българи": Западняците за по-лесно да не правят разлика между българин и български гражданин. Не са и длъжни. Но защо нашите медии като папагали спестяват етническата принадлежност на тоя изрод? Та още по поведението личат катунските навици - ходят на тумба, един без повод и причина, дори без мисъл в главата рита момичето, другият невъзмутимо взема падналата бира и си тръгва. Типично циганско поведение!

Ние, българите, знаем. На германците им предстои да го научат.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот